Контакт

Татяна Ташева:  tatyana.tasheva@gmail.com

 

Advertisements

4 Коментари to “Контакт”

 1. Desislava Popova Says:

  Здравейте!
  Много се радвам, че попаднах на вашия саит. Преди 1 година прекарах 4 месеца в ашрама на Шри Ауробиндо и от тогава се опитвам да намеря нещо преведено на български. Изненадата ми когато открих саита беше огромна, не знаех че има привърженици и у нас.
  Закупих си Човешкият цикъл от една книжарница съвсем случайно, ще се радам ако ми дадете информация за другите преведени книги и от къде мога да си ги купя.
  Бъдете здрави и хармонични!

  Десислава

 2. zorata Says:

  Здравей Деси, и аз се радвам с теб! Книгите, издадени досега на български, са показани в лявата част на прозореца на сайта. Към момента не е налична в разпространителската мрежа само „Мер, или Новият вид“, при мен има останали няколко копия на „Мер, или божественият материализъм“, ако някой желае да му изпратя, нека ми пише. При кликване върху корицата се отваря страница с допълнителна информация за книгата. Може да се поръчат в онлайн-книжарниците.
  Всичко най-истинско ти желая!
  Татяна
  P.S. Ако някой би искал да си закупи книги на английски или френски от каталога на
  http://sabda.sriaurobindoashram.org/catalog/booksearch.php, както и книгите на Сатпрем на английски или френски („Аджендата на Майката“ и неговите „Carnets d’une Apocalypse/Notebooks of an Apocalypse“), може да ми пише на имейла.

 3. Илиян Says:

  Здравейте на всички.И аз,както много други търся книги на Шри.Имам няколко на Сатпрем и на Джиду Кришнамурти,но основно се интересувам единствено от Шри Ауробиндо.Благодаря за вниманието

 4. Татяна - zorata.wordpress.com Says:

  Здравейте Илиян, благодаря за включването. Моля ако някой разполага с книги на Шри Ауробиндо или Сатпрем и повече не са му нужни, да остави тук координати или да ми пише на zazorjavane@gmail.com, за да ви свържа с хора, които ги търсят.


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: